Győr Toastmasters

A személyes találkozás varázsa

fokep_2.jpg

Jún. 10-én végre eljött a nap: újra személyesen találkoztunk. Egyik tagunk kertjében volt erre lehetőségünk, némi hús, zöldségek, sütemények és italok elfogyasztása mellett. Délután 6 órára összegyűlt a csapat nagy része, és hosszú beszélgetések kezdődtek, mindenki kíváncsi volt, mi történt a többiekkel az utóbbi hónapokban.

Valamivel később jelenlegi elnökünk, Sekk-Kovács Adrienn kért szót. Adri egy apró ajándékkal (egy Toastmasterses fa kulcstartó) és sok kedves szóval köszönte meg mindenkinek egyenként a támogatást, melyet nyújtottunk neki az elnöksége idején, az elmúlt egy évben. Mire körbejárt közöttünk, a könnycseppek is megjelentek a szemében. Ezt követően mi is megajándékoztuk Adrit, megköszönve neki, hogy az elmúlt, nehézségekkel teli évben kedvességével inspirált minket: egy csokor virággal és egy szív alakú tükörrel leptük meg őt, melyre legjobb tulajdonságait gravíroztattuk.

adri.jpg

Adri az elnökséget hivatalosan is átadta a két héttel ezelőtti elnökválasztáson megválasztott Szabó Eriknek. Az elnökség összetétele csak kis mértékben változott, új tagságért felelős alelnökünk Kiss Anikó lett. Sok sikert kívánunk a következő elnökségnek, a leköszönő tagoknak pedig köszönjük az eddig befektetett munkájukat!

Az este további részében folytatódtak a jelentőségteljes beszélgetések. Közben a grillezett húsok és zöldségek is megsültek, így igazi lakomát csaptunk. Jó érzés volt újra látni, hallani és megölelni mindenkit. Az estet még vidámabbá tette, hogy néhány tagunk gyermekét is magával hozta.

3_kep_1.jpg

A ma esti találkozás is megerősített minket abban, hogy amint lehetséges, visszatérünk a személyes klubtalálkozókra.

A rövid együtt töltött idő ellenére mindannyian feltöltődtünk élményekkel és érzelmekkel. Reméljük, hogy hamarosan újra átélhetjük közösségünk családias hangulatát, immár hivatalos klubtalálkozó keretein belül, ahol izgalmas beszédeket és szórakoztató rögtönzéseket hallhatunk!

Schneider Évi - Toastmasters Retorika klub Győr, Oktatásért felelős alelnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toastmastersgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr5716593730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Állandó oldalak

Friss topikok

Győr Toastmasters

süti beállítások módosítása