Győr Toastmasters

Bemutatkozás

Köszöntök minden kedves érdeklődőt a Toastmasters Retorika Klub Győr blogján!

1_blogbejegyzes.jpg

A Toastmasters International egy nemzetközi oktatási szervezet (jelmondata: „Where Leaders Are Made”), melyet 1924-ben alapítottak, és azóta számos klub jött létre szerte a világon. A szervezet célja, hogy a tagok kommunikációs, nyilvános beszéd és vezetői készségeinek fejlesztésében segítsen.

A győri klub története 2017. októberére nyúlik vissza, amikor néhány lelkes ember találkozott egymással, és elhatározták, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy létrejöjjön egy Toastmasters klub városunkban is. Ennek eredményeképpen október 25-re megszervezték az első nyílt estet, melyen a veszprémi klub tagjai mutatták be a klub működését és az estek menetét. Az alábbi sorok sok embert csalogattak be a kisméretű terembe:

toastmasters_logo_color_png.png„Izzadó tenyér? Elhaló hang? Zárkózott, halovány testbeszéd? Tanulj meg bátran, energiával, önbizalommal telve beszélni! A Toastmasters Győr Retorika Klub célja, hogy tagjai megtanuljanak MAGÁVAL RAGADÓAN beszélni.”

Klubtalálkozóinkon tagjaink felkészült beszédeket tartanak, rögtönöznek, és különböző szerepekben próbálják ki magukat.

2017.október 25-e óta kéthetente összejövünk, hogy fejlődjünk, és közben jól érezzük magunkat. Az eltelt egy év során egy nagy család lettünk, erővel és meleg szívvel együtt küzdünk a fejlődésért. A Toastmasters keretein belül a legjobb tanulási módszert használjuk, melynek elnevezése „learning by doing”.

Ha kedvet kaptál a nyilvános beszéd gyakorlásához, várunk klub estjeinken kéthetente csütörtökön 18 órakor a győri Iparkamarában!

Üdvözlettel

Schneider Évi - Toastmasters Retorika klub Győr, titkár

A bejegyzés trackback címe:

https://toastmastersgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr2814370137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Állandó oldalak

Friss topikok

Győr Toastmasters

süti beállítások módosítása